Vår historia

Blue feather är en professionell tillverkare och exportör som berör design, utveckling och produktion av digitala tryckprodukter. Vi är belägna i Wuxi stad, med bekväm transportåtkomst, alla våra produkter uppfyller internationella kvalitetsstandarder och uppskattas mycket på olika marknader över hela världen.


Vår fabrik

Vi har vår egen fabrik - Wuxi Dongsheng, Dongsheng har fokuserat på högkvalitativa glasögonfodral och -paket i över 20 år. Med komplett bearbetningsutrustning, stark teknikstyrka och årlig produktionskapacitet på över 10.000.000 fall. Vår fabrik har ständigt lanserat nya produkter under åren genom absorption av avancerad teknik i Kina och andra länder och anställer avancerade processer, bara för att möta efterfrågan hos olika typer av kunder och vinna bred marknad med produkter som säljs väl hemma och utomlands.

公司工厂 COMPANY FACTORY.jpg


Vår produkt

Vår produkt innehåller följande:

1. Gåva

2. Stationery

3. Väska

4. Digital utskrift

5. Hushållande

6. Utomhus

样品间  SAMPLE.jpg

Produktansökan

Present, reklamartiklar, paket, tryckning, utomhus, hushållning, brevpapper, väskor


Vårt certifikat

Vi känner alltid att alla framgångar hos vårt företag är direkt relaterade till kvaliteten på de produkter vi erbjuder. De uppfyller de högsta kvalitetskraven enligt ISO9001, SMETA-revisionen och vårt stränga kvalitetskontrollsystem. Också vi har fall har patent


报告1(001).jpg报告2(001).jpg


报告3(001).jpg

Produktionsutrustning

Injektionsgjutningsmaskin, stanspress, blisterförpackning, symaskin, laserskärmaskin, digital tryckmaskin, mönstermaskin

生产线 PRODUCT LINE.jpg


其它车间  OHER WORKSHOP.jpg

Produktionsmarknad

Baserat på principen om "Kunder och rykte först och gemensamt skapande", vår fabrik njut av ljudförtroendet hos kunder i hemlandet och utomlands. Våra produkter är välkomna av kunder i hemlandet och utomlands på grund av hög kvalitet och lågt pris, komplett mönster och modeller och snabb leverans, som exporteras till USA, Europa, Mellanöstern och Central- och Sydamerika.


Vår tjänst

Kundernas krav är standarden på oss. Det är målet att vår fabrik aldrig slutar följa med att "sätta kunderna i första hand, efter kvalitet och effektivitet; strävar efter att skapa förstklassiga varumärken som möter kundernas behov bra och uppriktiga tjänster och förvaltning, att vinna kundernas fördel och förtroende ". För att möta kundernas behov producerar fabriken produkter med nya mönster och flera variationer och hög kvalitet och vi välkomnar kunderna hemma och utomlands för att spela förmyndare till oss.